Promenix

Nu ska jag nog faktiskt ta och ge mig ut på en liten promenad,
tänkte gå till jobbet och hämta lite nya filmer :)
Det blir mys med min älskling ikväll med film och desperate housewives såklart!
Usch, det är ruskigt kallt ute men jättefint väder!


Kommentarer
Sanna - Gravid i v.27

Sv: Jag har tagit studenten, men med ett samlat betygsdokument. Alltså inte godkänt i så många kurser som man behöver. Så den här hösten pluggar jag på komvux och ska även läsa en kurs i januari-februari. Sedan när lillan kommer så tänkte jag plugga på distans till nästa höst och förmodligen dela föräldradagarna med min sambo. På så sätt kan både han och jag vara hemma med henne och jag kan samtidigt bli klar med gymnasiebetygen. Sedan efter det så vet jag inte riktigt hur det blir, jag vill nog fortsätta plugga till något, kanske till förskolelärare men det tar jag senare. :)



Jo, saken är den att vi ofta pratade om att skaffa barn, hur mycket vi längtade. Planerade framtiden lite att om si och så många år kan vi äntligen försöka. Jag har alltid velat vara "ung" mamma, och min sambo ville inte heller vara speciellt gammal. Och nu är han 24 år så det var ju lite tråkigt att vi skulle behöva vänta flera år bara för att jag skulle bli klar i skolan. Det kan ju ta hur många år som helst beroende på vad jag vill läsa. Men så sa min mamma en dag att plugga kan man ju även fast man har barn och det var det som öppnade mina ögon. Tror inte riktigt att hon vet att det var hon som fick oss att börja tänka i de banorna haha. Men sen så pratade jag med min sambo och han var väl lite skeptiskt till en början, men ju mer vi pratade om det och kollade att vi faktiskt skulle ha råd och så så blev han jättetaggad. Nu är han överlycklig, liksom jag! Det känns verkligen så rätt, och jag är glad över att vi pratade om det och beslöt oss för detta. Vi ville ju så gärna båda två!



Oj nu blev det värsta uppsatsen haha hoppas du orkade läsa. ;)



Vet din pojkvän vad du har för tankar? :)

2010-11-30 @ 12:52:25
URL: http://saaanna.blogg.se/
Mikaela - gravid i vecka 30

Vilken söt jacka :)

2010-12-06 @ 13:08:53
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/
Ida

Hamnar här av en slump (sökte bilder på dansskor) - och bara trillade in på bilden på den här snygga jackan. My god vilken fin! Kunde inte hålla tyst om det. Hihi. Varifrån är den? Vet att bilden är gammal men ändå! : D

2012-01-26 @ 14:59:44
URL: http://kawrtnee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0