Shopping

Sitter på bussen in till centrum och ska träffa Emma på lite mellandagsrea-shopping :) så ska vi väl luncha också. Det var ju ett tag sedan vi träffades nu igen, brukar gå några månader mellan varven ;) haha. Sen vid fyratiden ska jag träffa Elin för att shoppa lite med henne med fast i Kungsbacka :) senare ikväll ska vi träffa Bella och ha myskväll, så det blir en dag full med vänner! <3 mysigt



Kommentarer
Tina - Minnas mamma

Tjoho! Du, Therese :) Vet inte hur frekvent du läser bloggen men tänkte ändå fråga eftersom jag vet att du pluggar till sjuksköterska.. Minna har fått UVI och nu är det en himla massa prover som dom ska ta på sjukhuset som dom tydligen alltid gör på barn under 2 år.. Vet inte om ni har läst något om det här eller om du läst något om barn över huvud taget, men om du vet någonting så får du gärna berätta :)

Nu på nästa sjukhusbesök vi ska på så ska dom spruta in någon vätska i armen på henne så jag vet inte, någonting ska synas.. Och så pratade dom om att urinen kanske går upp i njurarna när hon kissar, något med reflux, och det var för att något inte var riktigt "moget". Tydligen är det så för 1 av 3 barn.. Nu svamlar jag kanske.. :)

2011-12-28 @ 21:15:40
URL: http://hejtina.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0