Iphone 4S

Sitter och funderar på om man kanske ska slå till och köpa en iphone nu när 4S släpps.
Hm, har sån beslutsångest haha, har ju över ett halvår funderat över ny telefon,
oh om man i så fall ska ha en HTC eller en Iphone? svårt det där.
Båda sorterna har ju sina för- och nackdelar helt klart..

Vad tycker ni? Har ni någon av dem? :)


Kommentarer
Elin

Säger bara iphone, iphone, iphone!!! Älskar min:) som gjord för otekniska nötter som oss;) pappas htc är SVINkrånglig!!! Fattar inte den för fem öre haha! Så ta iphone bara Therese.. Så kan vi spela wordfeud och skicka heytell meddelanden hihi puss<3

2011-10-12 @ 15:22:53
Amanda

Ha Elin, alla telefoner är ju krånliga om man inte har en egen ;) Pappas htc är busenkel för mig, men jag klarar inte av en iphone. Man vänjer ju sig. Hur som haver hade jag köpt HTC, men hade jag köpt en iphone hade jag nog köpt trean. Den är snyggare, plus att fyran krånglat som fan och de nya versionerna krånglar oftast med programvaran och skit, det har alla mina telefoner gjort som varit helt sprillans nya.

2011-10-12 @ 16:34:05
URL: http://amandats.blogg.se/
LINDAVIOLA!

Skaffa inte den lilla HTC i alla fall (minns inte namnet) men den är jätte långsam. Själv köpte jag nyss en iphone, men det var mest för att mamma var sur på killen som jobbade i 3 butiken för när hon tog ny telefon sa han att hon skulle ta en HTC, men den va inte alls bra..

2011-10-13 @ 13:32:41
URL: http://lindaviola.blogg.se/
Christoffer Mannensson

Iphone. Amanda, min Iphone fyra har inte krånglar och inte mina kompisars heller. Det är väl om man laddar ner något eller tappar den som den krånglar till det. Ju nyare telefoner desto nyare programvaror som gör telefonen snabbare. Sen gör man ju telefoner så enkla som möjligt så iphonen är inte svår att lära sig heller. Det är liksom Iphone/apple mot Windows/htc, apple vinner i hästlängder på både datorer och mobiler. Och varför ska man köpa en Iphone 3 för om det finns 2 nyare modeller att välja på? För att Iphone 3 är snyggare? Nja, man vill väl ändå ha en så bra mobil som möjligt om man ändå ska ha en ny. Och som sagt, desto nyare, desto bättre.

2011-10-14 @ 13:29:52
Therese

Haha där hade du allt väl valda ord Chrille, visste inte att du läste min blogg ;P haha

2011-10-14 @ 13:51:42
URL: http://strandbergaren.blogg.se/
Bella Gustafsson

Haha fan vad grymt Christoffer,, du har så rätt :)

2011-10-14 @ 20:27:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0