Söndag

Då var vecka fyra snart slut vilket innebär att det är en vecka tills jag och hjärtat mitt åker till Sälen <3 ska bli sjukt mysigt med en hel veckas semester bara vi två :) så idag åkte vi hem till mina föräldrar och hämtade mina skidkläder och underställ och nu sitter jag i bilen och väntar på att Marcus ska jobba klart. Han fick nämligen ett samtal om ett inbrott så det håller han på med nu. Lite jourjobb haha. Sen ikväll blir det bio :D Hamilton ska vi se, mys!



Kommentarer
Isabelle, Örebro

Heej Therese!

För det första vill jag berömma dig för din fina blogg, du skriver så bra och det är kul att läsa om vad du gör om dagarna samt hur det går med din utbildning! Jag började läsa din blogg för ca tre månader sedan och är "fast" sedan dess, hihi :)



Kan du inte visa hur du bor samt mer "dagens-outfit-bilder"? Skulle va så kul tycker jag, och säkert många andra som också läser din blogg!



Kan du inte skriva om hur du och Marcus träffades också? Hade varit kul att veta:) Du har kanske skrivit det tidigare men det har jag missat i så fall :P



Återigen, jättebra blogg som jag även tipsat mina vänner om att läsa :D

Ha det jättebra!!

Kramar Isabelle

2012-01-29 @ 16:59:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0